maanantai 18. heinäkuuta 2016

Disc Golf Game Alpha (iOS)


Frisbeegolf on räjähdysmäisessä nousussa suomessa juuri nyt ja itse on kiekkoa tullut heitettyä jo muutama vuosi. Mobiililaitteilla virtuaalista kiekkoa ei kovin monenkaan pelin toimesta ole päässyt heittelemään, mutta juuri parhaillaan kehityksessä oleva Disc Golf Game on tulossa paikkaamaan tätä aukkoa.

Peliä ei ole vielä julkaistu, mutta iOS:lla sen pariin on mahdollista päästä testaajana. Jani Honkakosken kehittämä peli on vasta siis tulossa, mutta jo nyt peli on varsin viihdyttävä tuotos frisbeegolfin maailmasta.

Pelissä päästään pelaamaan mm. Eurooppa tourin näyttämönä toimineen Nokian Beast-radan väylillä. Kiekkoja voi ostaa kiekkokaupasta ja ne vastaavat todellisen maailman esikuviaan nimiä ja ulkoasua myöten. Jopa kiekkojan käyttäytiminen on nyt jo saatu mallinnettua varsin toimivasti riippuen tietysti heiton onnistumisesta ja lähtökulmasta.

Heittäminen tuntuu pelottavasti yhtä helpolta tai vaikealta kun oikeasti. Kiekkojen arvaamattomuus sormen sipaisun eroavaisuuksien vuoksi antaa varsin todellisen tuntuisen olotilan pieleen menneen heiton jälkeen. Puttiralleiltakaan ei pelissä vältytä, kun muutamasta metristä kolistellaan surullisenkuuluisia alarautoja tai laitetaan metrikaupalla ohi laitteesta.

Käy tutustumassa peliin alla olevan blogin kautta ja hae mukaan testaajaksi ja pääset ehkä antamaan oman panoksesi kehitykseen. Sadepäivinä fribaaminen ei ole ollut koskaan näin mukavaa.

http://www.discgolfgame.net/Ei kommentteja:

Lähetä kommentti