maanantai 9. kesäkuuta 2014

E3 2014 odotuksiaPelimaailman kohokohta, E3 on jälleen täällä. Ihmettelen kuitenkin itse miksi en ole kovinkaan innostunut? Muistin vasta tänään, että kyseinen tapahtuma tosiaan alkaa tänään lehdistötilaisuuksilla. Uudet konsolit ovat ulkona paitsi X1:n osalta ei vielä maailmanlaajuisesti. Tämä voisikin olla kenties suomalaisesta näkökulmasta kiinnostavimpia E3:n anteja, jos Microsoft vihdoin kertoisi myyntipakettien sisällöt tai tulevien eri versioiden erot. Niin tai näin, ehkäMS PR-osasto myös syksyn julkaisun jollain tavalla onnistu tyrimään?

Sonylla puolestaan ei taida olla muuta hihassaan kuin AV-lasit. Se tosin on erittäin mielenkiintoinen konsepti, koska nimenomaan konsolipuolen virtuaalilaseista olen itse paljon enemmän kiinnostunut kuin esimerkiksi PC:llä paljon kohua herättänyt Oculus.

Mitä muuta sitten? No pelejä! Toivottavasti tulee uusia nimikkeitä ja sitä todellista nextgen tykitystä. Ubisoft kuitenkin osoitti Watch Dogs –pelillä, että E3 rummutus on vaarassa lässähtää, mutta kyseinen tuotos varmasti kärsii murrosvaiheesta. Uusien koneiden ollessa jo esillä pelit nousevat varmasti erittäin isoon osaan tämän vuoden E3:ssa.

Nintendo on jälleen oma lukunsa omalla nettilähetyksellään. Joko olisi aika uuden oikean Marion, Zeldan tai kenties Metroid Primen vuoro? Mitään muuta Nintendolta en toisaalta itse edes odota. Wii U pölyttyy hyllyssä paitsi nyt Mario Kart 8:n myötä, enkä usko että muut pelit jaksavat kiinnostaa kyseisellä laitteella kuin nimenomaan Nintendon omat.

Isoja odotuksia ei siis ole, mutta toisaalta hyvä niin. Jää paljon varaa yllätyksille! Ensimmäiset maistiaiset saadaan jo tänä iltana kun Microsoft aloittaa lehdistötilaisuudet muiden seuratessa suomenaikaa yöllä perässä. Pysytään kuulolla. :)

E3 2014 lehidistötilaisuudet suomenaikaa:

Maanantai 9.6.2014

Microsoft 19:30
EA 22:00

Tiistai 10.6.2014

Ubisoft 01:00
Sony 04:00
Nintendo 19:00

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti