keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Boom Beach (iOS)


Blogi on ollut varsin hiljainen viimeaikoina ja sellaisena saattaa hieman jopa pysyä. Yksinkertaisesti siksi, että eipä ole paljon ennättänyt pelailla viimeaikoina. Puhelin on kuitenkin mukava peliväline ja aina mukana. Juuri sellaisiin hetkittäisiin pieniin sessioihin, joita Supercell on tehokkaasti onnistunut käyttämään hyväkseen.

Uusi Boom Beach jatkaa Supercellin Free to Play –pelien voittokulkua. Peli on tätä kirjoitettaessa iPhonen tuottavimmat sovellukset listalla toisena heti Clash of Clansin jälkeen.

Pelissä rakennetaan omaa pientä tukikohtaa. Tehtävänä on puolustaa omia tuotantolaitoksia ja saarta. Samalla kasvatetaan omia hyökkäysjoukkoja ja valloitetaan tai oikeataan autetaan muiden valtaamia läheisiä saaria.

Pelaaminen on ihan mukavaa ja edistyy ainakin alussa ihan mukavaa tahtia, jopa ilman oikeaa rahaa. Rakennusten ja joukkojen valmistaminen vaatii tietysti aikaa ja pelissä olevia timantteja vastaan tuotantoa voi nopeuttaa.

Varsin nopeasti kuitenkin tulee kyllästyminen ja toteamus taas F2P-pelien maailmaan. Eihän tämä ikinä tule loppumaan tai johtamaan juuri mihinkään? Oma tukikohta suurenee ja erilaisia rakennuksia sekä joukkoja tulee lisää, mutta peliä varmaan kehitetään kokoajan eikä lopputekstejä varmaankaan näe ikinä?


F2P-malli on tavallaan loistava, koska pelin kokeileminen ei maksa mitään. Se tuo mukanaan kuitenkin loputtoman pelin ja erityisesti tarinavetoisista peleistä pitävänä tällainen ei lopulta ole kovinkaan paljon minun juttuni. Muutaman viikon peliä jaksoi, mutta tämän kirjoituksen jälkeen Boom Beach on minun osaltani nähty.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti