tiistai 18. maaliskuuta 2014

XboxOne syyskuussa – juhlitaanko?

No ei nyt ihan vielä. Siis oikeasti? VASTA syyskuussa?

Apple on tunnettu julkistuksistaan, tai oikeastaan niiden pois jättämisestä. Tuotteet ovat myynnissä jo kun niistä vasta ilmoitetaan, kuten esimerkiksi tänään juurikaan ilman ennakkohuutoja myyntiin ainakin osassa maailmaa tullut 8 Gb:n versio iPhone 5C-mallista.

Voisi olla aika mielenkiintoista kuulla niitä oikeita syitä miksi Microsoft on näin myöhään vasta liikkeellä. Sony puskee PS4:sta ennätystahtia ympäri maailman, mutta Microsoft julkaisee laitteensa toisen aallon vasta lähes vuosi ensimmäisen jälkeen. XboxOne kiinnosti ja kiinnostaa edelleen, mutta kyllä PS4 on erittäin vahvoilla omassa olohuoneessa. Xbox 360 onnistui nappaamaan valtikan PS3:lta, mutta vahva PS Plus panostus sekä PS4 ovat kääntäneet vaakakupin täysin päälaelleen. Yksinoikeudet tulevat olemaan XboxOnen kannalta kultaakin kalliimpia.

Kannattaisiko laite sitten jo hankkia? Onhan se jo saatavilla muualta tuotuna myös kotimaisista verkkokaupoista. Microsoft on ainakin Verkkokauppa.com:lle vahvistanut tiedon, että virallinen suomessa julkaistava versio tulee sisältämään toisen ohjaimen ja AAA-luokan pelin. Olisiko sitten esimerkiksi toinen ohjain ja Titanfall syksyn paketissa? Olisi nimittäin siinä vaiheessa jo vanhahko peli, mutta aika kova sellainen, jos ei ole päässyt ennen pelaamaan. Lisää tieto on luvassa kuukauden sisällä.

Minä ainakin odotan edelleen virallista julkaisua. Kesä menee siis vahvasti PS4:n parissa ja katsotaan Mikkisoftan leriin palaamista sitten syssymmällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti