maanantai 10. maaliskuuta 2014

Tiny Thief


Rovio on luonut hienoja mobiilipelejä, joista tunnetuimpana tietysti Angry Birds -sarja. Rovio toimii kuitenkin myös itse julkaisijana Rovio Stars -nimen alla. Yksi Rovio Starsin esiin tuoma peli on Tiny Thief. Pieni varas on 5Ants-studion tekemä seikkailu.

Pelaaja ohjastaa pientä varasta ja tarkoitus on aina vohkia jotain niin, ettei kukaan asiaa edes huomaa. Kuuden eri tason tarinassa, jotka kaikki koostuvat viidestä kentästä pieni varas täytyy saada toteuttamaan päätehtävä. Tämän päätehtävän ohella kentissä on piilotettuna sivutavoitteita, jotka suorittamalla/löytämällä kentän saa läpäistyä kolmen tähden arvoisesti.

Alussa kentät ovat varsin yksinkertaisia ja suoraviivaisia, mutta pelin edetessä jo pelkän päätehtävän tekeminen vaatii kekseliäisyyttä ja tarkkaavaisuutta. Pelihahmo liikkuu pelaajan sormen osoittamaan paikkaan ja tekee tietyissä kohdin ennalta määrättyjä toimintoja. Kenttää täytyy myös tutkia eripaikoista. Esimerkiksi suihkuverhon takana voi piillä yllätys tai taulun takana aarre.

Tiny Thief on ollut loistavaa iltojen hupia juuri ennen nukkumaanmenoa. Sitä voi helposti pelata vaikka yhden kentän kerrallaan ja seuraavana iltana palata hakemaan sitä täydellistä suoritusta.

AppStoressa saatavilla hintaan 2,69 euroa. Myös Android, Windows ja OS X -versiot olemassa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti