tiistai 10. joulukuuta 2013

Nintendo 3DS XL tulee!!


Tänään tapahtui jotain historiallista. Minä nimittäin siirryin käsikonsolien maailmaan! En ole ikinä ennen omistanut kannettavaa konsolia. Mieli on etenkin Nintendon DS-konsoleita tehnyt mieli ostaa ja nimenomaan vain ja ainoastaan The Legend of Zelda –sarjan vuoksi. Nyt tuo päivä sitten koitti, kun satuin lukemaan muutamia arvosteluja uudesta A Link Between Worlds –pelistä.

Kyseinen peli sijoittuu samaan maailmaan kuin 1991 Super Nintendolle saapunut The Legend of Zelda: A Link to the Past, joka on yksi arvostetuimpia Zelda-sarjan pelejä. En voinut vastustaa enää kiustausta ja kerta 3DS XL Zelda-bundleja oli vielä saatavilla, niin täytyi sellainen sitten tilata.

Koneen käyttöönotto ei tosin onnistunut ilman ongelmia. Ihastelin ja ihmettelin ensin perus kysymykset läpi ja yhdistin verkkoon. Etsin kuumeisesti vaihtoehtoa, jolla saada Wii U –konsolilla tehty Mii-hahmo ja Nintendo ID –tunnus liitettyä 3DS:n. Ei löytynyt joten päädyin luomaan uutta Mii-hahmoa.

Seuraavana vuorossa oli latauspelinä mukana tuleen Zeldan lataaminen Nintendon eShop kaupasta. 3DS ilmoitti tässävaiheessa käyttöjärjestelmän päivityksestä, joten tein sen heti. Sieltähän se kaivattu Nintendo ID:n kirjautumismahdollisuus tuli esiin. eShopiin en kuitenkaan vieläkään ole päässyt ja syy selvisi vasta myöhemmin illalla.

Useampikin pelisaitti on uutisoinut uudesta päivityksestä, joka tuo 3DS:lle Nintendo ID:n. Satuin siis varsin ikävään aikaan laitteen ostamaan ja ruuhkan seurauksena eShop on jumissa. Toivottavasti pian pääsee peliäkin pelaamaan. Muuten laitteen ominaisuudet eivät ole juuri kiinnostaneet, vaikka mukana tulleita minipelejä hieman kokeilinkin.
Error on ollut illan sana.
Hölmöä ettei pelikoneen mukana tule lainkaanvirtalähdettä!
Noin 20 euron virtalähde täytyi ostaa erikseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti