maanantai 11. marraskuuta 2013

HayDay päivittyi talveen!Lunta ei ole vielä ainakaan Helsingissä näkynyt, mutta talvi kiristää pikkuhiljaa otettaan.

HayDay farmilla lämpötila alkaa olemaan hyytävä ainakin ulkomuodosta päätellen. Uusimman päivityksen myötä lunta on alkanut satamaan, eläimet on kiedottu talvisiin asusteisiin, puut ovat saaneet valkoisen kuorrutuksen ja lahjapakettejakin ilmestynyt näkyviin. Peli on saanut jouluisen talvipäivityksen myötä myös vihdoin suomenkielen tuen. Tekstit sekä valikot saa suomeksi ja päivitysinfokin oli AppStoressa suomennettu.

Uusia tuotantolaitoksia on ilmestynyt peräti kolme kappaletta ja pitkästä aikaa kasvimaan tuotantolajeja laajennetaan. Vanhojen tuttujen peltotäytteiden lista karttui nyt riisillä ja lehtisalaatilla. Myös oliivipuu on päivityksen myötä uutta.

Uusissa tuotantolaitoksissa hyödynnetään tietysti uusia raaka-aineita, mutta pari uutuutta on myös vanhoihin laitoksiin tullut. Mansikka voi värjätä kangaspuilla villan punaiseksi huiviksi ja mansikan voi puristaa myös hilloksi. Kolikoilla ja timanteilla voi koristella omaa farmiaan myös teemaan kuuluvilla esineillä.

Siinä se onkin ollut taas illaksi operaatiota saada kaikki uutuudet järkevästi mahtumaan. Muutama päivä menee, että pääsee ihastelemaan uusien tuotantolaitosten antimia. Pelaamaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti