keskiviikko 16. lokakuuta 2013

HayDay - Halloween päivitysYli puolet Supercellistä on myyty hiljattain Japaniin, mutta pelien kehitys ei tietenkään pysähdy. Hayday ainakin jaksaa polskia edelleen eteenpäin miljoonista Hayday kalastajista huolimatta… niin tai oikeastaan juuri heidän ansiostaan.

Tuorein päivitys peliin julkaistiin tänään. Halloween ja syksy aiheinen teema tuo mukanaan paitsi uuden logon, tyylin ja eläimille uudet asut, niin myös joitain todella miellyttäviä parannuksia itse peliin.

Event board tuo uudenlaisia henkilökohtaisia tehtäviä, joiden suorittamiseen tarvitaan tiettyä tuotetta paljon. Tiettyyn pisteeseen päästyä voi ottaa osaa maailmanlaajuiseen, ilmeisesti vastaavaan tehtävään. Kovin henkilökohtaisesta ei kuitenkaan ole kyse, koska tuotteita ei tietenkään loputtomasti riitä. Itselläni on ensimmäisenä munapekonia tarve kerätä. Ennen sitä on ollut ylitarjontaa marketissa, mutta eihän sieltä nyt niitä enää löydy. Moni muukin siis saanut saman tuotteen tilaukseen. :)

Toinen miellyttävä uudistus on kunkin tuotantolaitosten ja kyseisen laitoksen tuotteiden koskettamisen kautta näkyviin tuleva luku, joka osoittaa kuinka paljon tuotetta on varastossa. Helpottaa huomattavasti ylituotantoa, kun näkee heti onko tuotetta tarvetta tehdä lisää vai tekisikö mieluummin jotain muuta.


Lukuisia muitakin pienempiä uudistuksia päivitys toi mukanaan, joista voi lukea tarkemmin Haydayn foorumeilta. Eikun jatkamaan farmausta. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti