torstai 18. heinäkuuta 2013

Where’s My Water?Osaa ne muutkin kuin suomalaiset tehdä mobiilipelejä. Hyvä esimerkki toimivasta pelistä mobiilipuolella on Disneyn Where’s My Water? Kyseessä on fysiikkaan pohjautuva puzzle peli, jossa tarkoituksena on saada jollain tavalla vesi virtaamaan Swampy krokotiilin hajonneeseen suihkuun. Krokotiili, suihkussa? Totta kai, nehän pitävät vedestä?

Where’s my water? on hyvin tehdyn mobiilipelin tyylinen. Kirkas, värikäs ja helposti lähestyttävä. Koskettamalla hoidetaan vesipumppuja, kaivetaan hiekkaa ja siirrellään esineitä, jotta vesi, myrkyt tai höyry pääsevät kulkemaan. Kentissä kerätään kumiankkoja, jotka täytyy saada kasteltua vedellä, ennen lopun veden valuttamista suihkuputkeen. Tämä ei tietenkään ole pakollista, mutta se tuo haastetta sekä lisäkenttiä, kuten myös muutamissa kentistä löytyvät kerättävät esineet.

Peli taisi olla ilmaisena Applen juhlapeleissä, eikä se euroa enempää taida maksaa muutenkaan. Pelattavaa riittää todella paljon jo peruspelissä, mutta jos tekeminen loppuu niin pienillä lisäsijoituksilla sovelluksen sisäisillä ostoilla saa helposti lisäpelattavaa. Lisäksi pelkästään ilmaispelattavaa tulee jokunen kenttä viikossa lisää. Jos tahdot ajoissa nukkumaan, niin kannattaa jättää välistä. ”Vielä yksi kenttä” tulee kuulumaan monena iltana. Muussa tapauksessa AppStoreen tai Google Play kauppaan hopihopi.

Peliä voi myös selainversiona kokeilla Disneyn sivuilla. Toimii ainakin omalla koneella todella tökkien, mitä ongelmaa iOS versiossa ei ollut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti