tiistai 16. heinäkuuta 2013

Batman: Arkham Origins - fiilistelyäTähän tekstiin on liitetty mukaan sponsori, mutta teksti ja mielipiteet ovat täysin omia.

Kaikki varmasti tuntevat Batmanin? Lepakkomies on seikkaillut niin sarjakuvissa, peleissä kuin valkokankaalla ja menestys on ollut huikeaa. Batman on myös minun suosikkihahmoja. Eurojackpotit.com sivustolta löytyy hedelmäpelimuotoon tuunattu rahapeli The Dark Knightista. Potti kyseisessä pelissä on useita miljoonia euroja. Itse en uhkapelien ystävä varsinaisesti ole, enkä ole tuotetta kokeillut, mutta jos joku kyseisillä pelialueilla liikkuu, niin laita ihmeessä viestiä millainen peli on kyseessä. Esittelyn perusteella lisenssi ainakin on kohdallaan.

Mennäänpä takaisin videopelien rikkaaseen ja antoisaan maailmaan. 2009 ja 2011 olivat hienoja vuosia sarjakuvien ja supersankarien ystäville, kun normaalisti lisenssipelien varsin synkkää mainetta kohotti kertaheitolla Batmanin Arkham sarjan kaksi ensimmäistä osaa. Ensimmäinen Arkham Asylum tuli varsin puskista ja onnistui luomaan valtavan faniryhmän ympärilleen. Peli sai myös toimittajilta todella ruusuisen vastaanoton. Se yllätti niin laadullaan, totutuksellaan kuin ulkonäöllään ja 2011 julkaistu Arkham City toi lisää mahtipontista viihdettä hiiviskelyä ja seikkailua janoavalle pelikansalle.

Arkham Origins on kolmas osa tähän sarjaan ja odotan sitä edellisen osan tapaan varsin innostuneesti. Pienet synkät pilvet kuitenkin varjostavat tulevaa julkaisua. Samaa vanhaa toimintaa ja hiiviskelyä toivottavasti luvassa, mutta toki uusilla aseilla ja vihollisilla höystettynä. Pelin kehittäjänä toimii tällä kertaa kuitenkin Warner Bros. Games Montreal, kun edellisten pelien tekemisestä on vastannut Rocsteady Studios. Ohjaaja on myös vaihtunut Sefton Hillistä Eric Holmesiin. Saakohan uusi tiimi vastaavanlaista jälkeä aikaa, kuin aikaisemmissa peleissä on totuttu? Etenkin tunnelma Cityn kaduilla on ollut todella ainutlaatuinen ja sen toivoisi jatkuvan.Peli sijoittuu viisi vuotta aikaan ennen ensimmäisiä pelejä, joten tuttuja hahmoja Jokeri mukaan lukien on jälleen luvassa. Uusina tuttavuuksina ainakin Black Mask, Deathstroke ja Anarky. Aseistuksista julkaistu E3:n traileri (katsottavissa alla) näyttää Remote Clawin, jolla voi kaksi vihollista saada juoksemaan toisia vastaan. Myös vaijerin varaan tehtävä ”silta” on mahdollista nyt tehdä paikallaan ollessa kahden objektin välille.

Batwing, eli Batmanin lentoalus toimii pelissä fast travel systeeminä, joka voi olla ihan tervetullut lisä. Pelialue on varmasti taas kerran laajenemassa, joten matkustaminen kattojen yllä voi käydä työlääksi.


Gametrailersin Walkthrough traileri osoittaa, että uusi Batman näyttää edelleen Batmanilta. En näe ainakaan ennakkotietojen perusteella syytä, miksi tämä ei olisi upea pelikokemus ja odotankin loppuvuoden pelisuman olevan todella huikea, kun uusi Batman on myös mukana. Jos GTA5 on koluttu läpi reilun kuukauden aikana, niin saattaa tämä olla hyvinkin seuraava peli Rockstarin mammuttipelin jälkeen.

Kuvat: Giantbomb.com

2 kommenttia:

 1. Jos aivan totta puhutaan niin Black Mask oli jo Arkham City -pelissä siinä heti alussa (kun pelataan Brucena) ja onhan hänestä tehty peliin myös oma DLC ;)

  Itse odotan tätä peliä todella paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun mainitsit asiasta niin totta! Niin olikin.

   DLC paketteja en itse laske mukaan. Niitä kun en itse harrasta lainkaan. :D

   Poista