maanantai 10. kesäkuuta 2013

E3 fiilistelyTaas on aika vuotuisen pelaamisen suurtapahtuman. E3 alkaa tänään Microsoftin pressitilaisuudella ja koko yön on luvassa tilaisuuksia.

Muutama pre-tilaisuus oli jo aikaisemmin viimeviikolla:

Konami esitteli mobiilipelaamista, PES sarjan uutta peliä, Metal Grear Solid: The Phantom Pain sekä uusi
Castlevania. Ainoa hieman kiinnostava on uusi MGS, mutta sarja ei ole ollut itselle tärkeä. Nelonen taitaa olla ainut julkaisu, joka on edes pelattuna. Konamin tilaisuus on katsottavissa Youtubessa:Activision järjesti myös oman ennakkotilaisuuden uuden Call of Duty sarjan tiimoilta. Uusi CoD näyttää kyllä hienolta ja etenkin vedenalaiset sukelluskohtaukset tekivät vaikutuksen. Traileria katsoessa unohti hetkeksi, että kyseessä on sotapeli. Black Ops sarja hiljattain tullut pelattua läpi tarinan osalta. CoD alkaa olemaan sarja, joka kiinnostaa tarinan osalta vaikka moninpeli CoD peleissä on ollut aina se The Juttu. Moninpelin tuoma menestys kuitenkin paisuttaa budjettiä seuraavalle pelille ja se näkyy varmasti upeampana seikkailuna yksinpelin puolella sekä tarinan kerronnassa. Odotan hieman siis myös tulevalta CoD:lta, mutta täysihintaisena en sitä kyll tule hankkimaan.

Tilaisuus katsottavissa alta:Myös internetin isoksi sensaatioksi noussut koira sai oman osansa ja nimen. Rileyn osuus pelissä on ainakin yksi osio, jossa pelaaja voi etäisesti ohjastaakin hauvelia. Saakohan Riley oman DLC paketin tulevaisuudessa?

Muut isot nimet aloittavat siis tänään. Microsftrin pressi täytyy katsoa illalla livenä ja muut varmasti sitten jälkilähetyksenä huomenna. Itse en oikeastaan kovin paljon odota, vaikka jännityksen taso on korkeimmillaan moneen vuoteen. Uusista koneista totta kai lisää ja tarkempia tietoja, mutta etenkin hintaa odotellaan kovasti. Muuten kenttä on avoin mukaville peliyllätyksille. Nintendolta toivon kovasti panostusta oikeasti isoihin nimikkeisiin Wii U:lle. Kyseinen kone kun on ollut erittäin vähällä käytössä Zombi U:n ja Nintendo Landin jälkeen. Mario, Zelda, Metroid, Mario Kart pelien Wii U versiot loistavat edelleen poissaolollaan. Nyt on aika ne näyttää, jos Nintendo haluaa nousta vielä suon pohjalta.

Kuva: http://www.giantbomb.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti