keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Bring it on E3: UbisoftJa vielä yhdestä mediatapahtumasta hieman E3:n tiimoilta. :) Muutamat pelinkehittäjät järjestävät E3:n yhteydessä omia tilaisuuksiaan. Esimerkiksi EA luonnollisesti omansa, mutta urheilupelihehkutus ei juuri innosta. Sen sijaan viimeisen vuoden aikana olen pelannut ehkä ennätysmäärän Ubisoftin pelejä. 2012 E3:ssa Ubisoft räjäytti pankin näyttämällä Watch Dogs peliä ja kyseinen tekele onkin syksymmällä tulossa. Se oli iso osa tietysti myös Ubisoftin vuoden 2013 tilaisuutta.

Watch Dogs näyttää todella todella mielenkiintoiselta. Mahdollisuus vaikuttaa lähes kaikkiin asioihin ja ihmisiin, kuunnella keskusteluja ja hakkeroida elektroniikkaa ovat todella mielenkiintoisia ominaisuuksia. En malta odottaa, että pääsee pelaamaan peliä ja kokeilemaan mitä kaikkea kaupungin sähköviidakossa voikaan todella tehdä!

Assassin’s Creed IV: Black Flags on jo tutu blogissani. AC sarja on ollut minulle mieluinen ja jopa tuorein kolmas osa oli mieleen, vaikka siinä monia ikäviä puolia olikin. AC4 kiinnostaa vain ja ainoastaan teemansa vuoksi. Piraatit ja laivataistelut sekä E3:n esityksessä nähty hiiviskely viidakon kasvillisuuden seassa nosti oman viisarin taas kerran kattoa kohti.

Uusista tekeleillä Ubisoft onnistui jälleen räjäyttämään potin. Avoimen maailman autoilupeli The Crew näytti todella laajalta ja monipuoliselta rallattelulta kavereiden kanssa. Olisikohan tässä vihdoin Burnout Paradisen vertainen, rento ja hillittömän hauska yhteispelikaahailu?

Toinen mielenkiintoinen uusi Tulokas oli The Division. Online, open world, rpg. Kuulostaa mielenkiintoisalta ja näytti todella hyvältä.


Pelaajan tulevaisuus on näyttävästi turvattu. Uudet konsolit eivät näytä maksavan edellisen sukupolven tapaan järkyttäviä summia ja niille tulevat pelit näyttävät aina vain paremmilta. Uuden sukupolven pelien hintojahan ei tosin vielä tiedetä, joten toivottavasti niissä ei ole järkyttävää nousua konsolien hintojen kustannuksella.

Alla vielä listaa Ubisoftin E3 pelien trailereista:

E3 Horizon Trailer - Assassin's Creed 4 Black Flag: http://youtu.be/_r89zHO6Kd8
E3 Cinematic Trailer - Assassin's Creed 4 Black Flag: http://youtu.be/T4rLOcNCXek
E3 Official Gameplay Demo - Assassin's Creed 4 Black Flag: http://youtu.be/mp037qjosQM
E3 Announcement Trailer - The Crew: http://youtu.be/d4JnshyKOOQ
E3 Trailer - South Park: The Stick of Truth: http://youtu.be/lAyEQYEMrPI
E3 Gameplay Trailer - Rayman Legends: http://youtu.be/Q-TXbG-Ly-Y
E3 Epic Trailer - Rayman Legends: http://youtu.be/SRtY_NHbyyE
E3 Trailer - Rocksmith 2014 Edition: http://youtu.be/Y4O_1NM5qPg
E3 Session Mode Video - Rocksmith 2014 Edition: http://youtu.be/Q566eYtJ4tA
E3 Scope Sizzle Trailer - Splinter Cell Blacklist: http://youtu.be/h2JDSaSS9gk
E3 Breakdown trailer - Tom Clancy's The Division: http://youtu.be/tat6BZqlyDo
E3 Gameplay reveal - Tom Clancy's The Division: http://youtu.be/EWJD8DMasCU
E3 2013 Trailer - Just Dance 2014: http://youtu.be/FP7mLo2cmt8
E3 Trailer - Watch_Dogs - Exposed: http://youtu.be/13H_pcrT6c4
E3 Official Trailer - Trials Fusion & Trials Frontier: http://youtu.be/xiy5krC24YY

E3 2013 - Ubisoft Media Briefing: http://youtu.be/29uRvifupqQ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti