keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

PS Plus 30 päivän koodeja

Heh ei ollut suurta suosiota PS Plus "arvonnassa". Onneksi ei tarvinnut arpoa mitään vaan pari halukasta saivat koodinsa suosiolla. :D

Tässä loput koodeista. Nappaa omasi ja kokeile onko vielä voimassa. Jos mahdollista niin laita kommenttiin, jos olet vienyt yhden koodeista. :)

Koodilla ilmainen 30 päivän PS Plus jäsennyys.

Koodit:


JCPT-3DN2-EG3P
6CGL-QKNF-THBE
68K3-6ENP-ADKM
AKC5-CTNL-99HH
MGRG-2PNN-KF27
T8PN-3MNE-42Q9
JF99-Q2NT-PJJ6
BGK2-2LN9-R9TD


----------

With code from up, free 30 days PS Plus membership. Please add comment if you use one! Write comment to textbox and press "Julkaise". Thank you! :)

5 kommenttia:

 1. minullekin tarjottiin noita koodeja jaettavaksi joskaan vastattuani viestiin en saanut enää yhteydenottoa eli taitavat melkoisella massapostituksella tarjota noita. toivoin haaveissani että tarjotut jäsenyydet olisivat yli kuukauden pituisia koska noita "vaan" kuukauden juttujahan tarjottiin fb:ssä ilmaiseksi kaikille halukkaille. mielestäni ps tekisi fiksun teon jos jakaisi niiden lukuisten kuukauden jäsenyyksien sijaan pienempiä määriä 3 kuukauden jäsenyyksiä, sinä aikana saisi ihmiset jo hyvin koukutettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Muutama kuukausi sitten Pelaajalehti jakoi 3 kuukauden koodeja ja muutamat tutu nappasi heti testiin. Kuukaudessa ei normaali ihminen pelaa läheskään niin paljon että täyden potentiaalin huomaisi palvelusta. 3 kk olisi siksi paljon parempi, mutta minkäs teet. Ei ole kuitenkaan iteltä pois mistään jos haluavat kk koodejakin jakaa jokapaikassa. :)

   Hitman: Absolution ja Catherine tulossa ensikuussa PS Plussalle, joten hyvää settiä taas tulossa!

   Poista
 2. Googlen kautta löytyi tämä postaus. Ainakin alimmainen koodi toimi edelleen, käytin sen. Kiitokset jakamisesta. :)

  VastaaPoista
 3. noi kaikki koodit olivat error. saisinko edes yhden koodin? olen yritänyt vaikka mitä että olisin saanut mut ei auta mikään pliis olisin kerrankin onnellinen jos saisin.PS: olen köyhä kuin kirkon rotta :"(.

  VastaaPoista