keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

PlayStation Plus arvonta!
Jihuu kevät alkaa tälläviikolla ja vihdoinkin voin jakaa jotain lukijoille! Markkintointitoimiston kautta Sony PlayStation tarjosi minulle PS Plus palvelun tutustumiseen tarkoitettuja koodeja, joten laitetaan pieni arvonta pystyyn.

PlayStation Plus -palvelusta olen kirjoittanut ennenkin. Pienen arvonnan kautta on siis mahdollisuus saada kuukauden ajaksi ilmaiseksi kokeiluun PlayStation Plus! 10 kpl koodeja sain käsiini ja nämä on tarkoitus kaikki jakaa blogiini eksyneille ja palvelusta kiinnostuneille. Saa nähdä meneekö yhtään jakoon. :D

Sonyn tarjoamaan maksulliseen lisäpalveluun olen ainakin itse tykästynyt todella paljon ja PS Plus palvelu tarjoaa nimenomaan pelaajalle mielestäni erinomaisen vastineen rahalle. Kolme itselleni mielenkiintoisinta Plus jäsenyyden tuomaa ominaisuutta ovat:

Ilmaiset pelit – Joka kuukausi PS Plus jäsenet saavat ladattavaksi ilmaisia pelejä. Eli Plus jäsenyyden hinnalla (50 € / vuosi) saa jo yhden kuukauden aikana palvelun hinnan "takaisin". :) Pelkästään tämä on mielestäni syy hankkia Plus. Eivätkä pelit ole mitään pieniä teoksia kuten aikaisemmin jaossa olleet Mass Effect 3 ja Sleeping Dogs sekä vielä saatavilla oleva Dead or Alive 5 tai uusin tulokas Okami HD antavat ymmärtää. Joukkoon mahtuu paljon myös hieman tuntemattomampia tekeleitä.

Automaattinen päivitysten ja tietojen synkronointi – PS Plus palvelun jäsenen on mahdollista konsolin asetuksista asettaa päivitysten automatisointi päälle. Jos konsolissa vain on lepotilavirta päällä, niin päivän aikana konsoli hurahtaa itsestään käyntiin. Se tarkistaa käyttöjärjestelmän ja pelien päivitykset sekä synkronoi tietoja pilveen (kuten Trophy tiedot). Helpottaa pelaamista kummasti, kun konsoli on aina ajan tasalla, eikä tarvitse odottaa pelaamista aloitellessa ensin pelin tai koneen päivittymistä. Lisäksi pelitallennukset saa Sonyn pilvipalveluun, joten konsolin mahdollinen rikkoutuminen ei kadota arvokkaita tallennuksia.

”PS Vita Plus” – Itse en omista Vitaa, mutta kyseisen käsikonsolin omistajille Plus palvelu tuo entistä enemmän lisää pelattavaa. Kuukausittaisiin peleihin lukeutuu myös PS Vitalle ilmaisia pelejä (kuten nyt Metal Gear Solid HD Collection) sekä vastaavaa lisäsisältöä kuin PS3:lla.

Eli jos kiinnostaa kokeilla palvelua ja ladata ainakin kuukauden ajaksi käyttöön ilmaisia pelejä, niin laita sähköpostia tulemaan oikealla ”Yhteys” kohdassa olevaan gmailin sähköpostiosoitteeseen. Otsikkoon mielellään ”PS Plus”, niin erottuu muusta postista. Arvon ensiviikon maanantaina kaikkien viestin lähettäneiden kesken 10 kpl yhden kuukauden PS Plus jäsenyyden mahdollistavia koodeja. Voittajat saavat koodin vastauksena sähköpostilla lähettämäänsä viestiin.

Lisää tietoa PS Plus palvelusta löytyy: http://fi.playstation.com/playstationplus/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti