tiistai 23. huhtikuuta 2013

HayDayn paluu
HayDay oli viimekesänä kova juttu. Pelasin sitä useita kuukausia päivittäin rakentaen omaa farmia. Tuolloin peli oli täysin uusi – avopuolison tekemä löytö ilmaisista peleistä – eikä se ollut vielä saavuttanut valtaisaa suosiota.

Syksyyn mennessä peli kuitenkin menetti mielenkiintoni. Farmini oli jo siinä pisteessä, että uusia asioita ei enää ollut saavutettavana. Mielenkiinto lopahti ja peli jäi kuukausiksi.

Nyt kytevä liekki leimahti taas roihaten, kun tutuissa porukoissa HayDay löysi tiensä monen puhelimeen tai padille, vaikka se oli ehtinyt jo reippaasti yli puolenvuoden ikään. Myös uutisissa on paljon puhuttu HayDayn vaikutuksesta kehittäjä Supercellin tulokseen. Onhan kyseinen peli ollut jatkuvasti App Storen tuottavimpien sovellusten Top 3 listalla ja on sitä edelleen.

Palasin siis HayDayn ja farmini pariin reilu kuukausi sitten ja hienosti on taas viihdytty. Paljon on tullut uutta koettavaa ja saavutettavaa. Laivan lastausta on kehitetty ja siitä saa jopa omia laivapisteitä, uusia saavutuksia, tilaa farmiin saa lisää hankkimalla uusia palstoja maata, lähettipoika hakee tarvittaessa juuri tiettyä tavaraa, uusimpana tulokkaana posteljooni ja vaikkapa kissat sekä koirat, joille voi rakentaa oman kodin ja ruokkia kokemuspisteiden toivossa.

Oikeasti on siis jälleen tekemistä ja mielenkiintoa kun farmi kehittyy kokoajan. Tauko teki hyvää ja nyt taas jaksaa farmia rakentaa entistä hienommaksi. Uusi innostus on näkynyt myös Supercellillä, sillä olen jo useampaan kertaan ostanut juurikin apupoikaa varten timantteja. Mielestäni kyseinen apupoika on erinomainen keino tukea kehittäjää hienosta pelistä. Tuotteiden nopeampaan tuottamiseen en ole oikeaa rahaa raaskinut laittaa.

Jos pelailet HayDayta niin lisäile psaijai GameCenteriin, niin päästään auttamaan toisiamme. Farmin laajentamiseen tarvittavaa materiaalia olisi kovasti hakusessa. :D

Laajentuminen tapahtuu pieni palanen kerrallaan.

Tarvittavat materiaalit ovat tosin harvassa.


Apupoika on käytettävissä kahden tunnin välein
1, 5 tai 10 päivää riippuen ostetusta paketista.


Postilaatikkoon saa muilta pelaajilta kiitoskirjeitä,
kun käy auttamassa muita pelaajia.

Tuotantolaitokset kehittyvät, kun niitä käyttää.

Joidenkin laitosten maksimiin saaminen vaatii "lähes" vuoden.

Lisää eläimiä on tullut lemmikkien muodossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti