perjantai 19. huhtikuuta 2013

ElectroTrainsVarsin yksinkertainen iOS peli on samaan aikaan erittäin koukuttava ja hermoja raastava. Peli tuli vastaan ilmaisena pelinä joitain kuukausia sitten ja kokeilin heti. Ideana on saada vaihteita kääntämällä tietyn värinen juna, samanvärisen aseman kautta valkoisena pois radalta jatkamaan matkaa.

Homma kuulostaa varsin helpolta, mutta junia puskee välillä niin kiivaaseen tahtiin, että sormet menee solmuun. Yksikin kolari junien kesken lopettaa pelin ja täytyy aloittaa alusta. Ensimmäisen tason läpäisyyn meni päiviä ja toista tasoa en ole onnistunut vielä läpi pääsemään. Kiire on aina liian kova. :D

Junien matkaa voi nopeuttaa koskemalla niitä, mutta mikäli väärään aikaan sattuu painamaan kiihtyvää junaa, niin se saattaa törmätä kentälle seuraavaksi puksuttavaan veturiin. Eikun taas alusta.

Lopulta en jaksanut enää jatkuvia epäonnistumisia. Olen kenties liian kärsimätön antamaan junien kulkea vain omaa vauhtiaan ja sen seurauksena jatkuvia kolareita tulee. Viimeisin epäonnistuminen johtui törmäyksestä juuri ruudusta poistuvassa olevan junan perään. Jos olisin takaa tulevan junan antanut kulkea omaa rauhallista vauhtiaan, niin edellinen olisi ehtinyt alta pois, mutta ei.

Ihan hauska ja yksinkertainen tekele, jos jaksaa malttaa hermonsa. :)


Taso 1

Taso 2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti