tiistai 5. maaliskuuta 2013

Ubisoft ja Assassin's Creed 4Kyseisen firman logo tuntuu olleen viimeaikoina vähintään joka toisessa pelissä, jota olen pelannut. FarCry 3, Zombi U ja AC3, josta pidin varmaan enemmän kuin monet muut. Itseäni kiehtoi lähinnä sen tapahtumapaikkojen ja ympäristöt. Vaikka pelissä oli muutamia karkeita toteutuksia, niin meritaistelut olivat ehkä yksittäisistä alueista parasta antia koko seikkailun aikana. Sitä toivoin kovasti lisää myös pelistä kertoneessa kirjoituksessa.

Ilmeisesti tähän toiveeseen vastataan uudella Assassin's Creed IV: Black Flagin saapumisella, joka on hiljattain julkaistiin myös virallisesti. Meritaistelua toivottavasti lisää luvassa ja vieläpä piraatti aiheilla! Juuri se aihe mikä on jaksanut kiinnostaa niin Pirates of the Caribbean, One Piece animen kuin monen muun piraateista kertovan teoksen jatkuvaa uudelleen katsomista. Piraateissa vain on sitä jotain mikä kiehtoo kovasti. Toivottavasti Ubisoft on jälleen saanut hieman parempaa laatua irti ja firman upea viimevuosi jatkuu myös kuluvana vuonna. AC 4:stä paljon faktoja ja trailerit nähtävissä esimerkiksi Pelaajalehti.com:n sivuilla. Peliä on mm. työstetty jo useamman vuoden peräti kahdeksan studion voimin. Tällainen pirstaloitunut työskentely näkyy kyllä vuosittaisena AC tykityksenä, mutta saattaa kostautua AC3:n tapaan tiettyjen osa-alueiden karkeutena muuhun peliin nähden. Myös tarinankerronta ontui pahasti AC3:ssa, joten toivotaan parasta.Peli julkaistaan jo lokakuussa, joten PS4 versio on varmaankin koneen julkaisuun tulossa. Saattaa hyvinkin olla, että säästelen tätä peliä tulevan konsolin ostopeliksi.

Loppuun sana vielä Ubisoftin toimivasta verkkokaupasta. Tilasin Ubisoftilta hupparin, mutta ikäväkseni hupparin taskusta löytyi reikä. Lähetin kuvan ongelmasta ja tiedustelua Ubisoftille mahdollisesta hyvityksestä tai vaihdosta. Sainkin lopulta koko ostosumman takaisin ja pitää viallisen hupparin! Voiko parempaa palvelua olla? :) Ubisoft on noussut pikkuhiljaa yhdeksi suosikki firmoista pelirintamalla. Toivottavasti laatu pysyy kovana myös jatkossa valtavista volyymeistä huolimatta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti