tiistai 19. maaliskuuta 2013

The Groods
Rovion ja Dreamworksin yhteistyöpeli The Groods on ilmeisesti Rovion yritys tunkeutua Supercellin ominaiselle Free to Play alueelle. The Groods vaikuttaa nimittäin todelliselta HayDay kloonilta.

Vadelmapuska on ehtymätön ja kaiken perusta.


Idea on täysin sama, mutta eri aihepiirillä. The Groods on uuden animaatioelokuvan vanavedessä tuotu julkaisu. Kivikautinen kylä, jossa lähdetään kehittämään kylän ympärille tuottoisaa ”maataloutta”. Ensin häkkiin vangitaan ansalla eläimiä, jotka sitten kesytetään ruokaa antamalla. Kun eläin on kesy, niin se voi muuttaa omalle pesälleen, joka täytyy sekin tottakai rakentaa. Eläin alkaa sitten tuottamaan erilaisia hyödykkeitä, joita voidaan käyttää muiden eläinten ravinnoksi tai uusien eläinasumusten tekemiseen.

Tilan loppuessa puita ja kiviä raivataan ja kylässä olevan naisen sekä hänen soppapadan avulla saadaan tehtyä eri eläinten tuottamista hyödykkeistä rahaa sekä eläimien tuotantotehokuutta nostattavaa soppaa. Myös eläinten pesiä voi ehostaa, jolloin niihin varastoituu enemmän tuotteita, jos ei ehdi kokoajan seuraamaan pelin tilannetta.

Pelasin kesällä Supercellin HayDayta ja siihen tuli kyllästyminen muutamassa kuukaudessa. Tämä ei jaksanut kantaa täysin saman ideansa vuoksi edes viikkoa. Jos haluaisin farmikasvatusta, niin mieluummin jatkaisin HayDayn pelaamista. The Groodsissa halvin timanttisäkki – joilla voi tuttuun tapaan nopeuttaa tapahtumia – maksaa lisäksi 4,49 €, joka on jo kertaostoksena sen verran kova hinta mobiilipelille, ettei edes pelin tukeminen houkuttele.

Ansa valmiina laukaistavaksi.

Eläimiä tonkimassa omilla tiluksillaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti