keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Angry Birds Star WarsAngry Birds Space oli myös minun toimesta kehuttu uudistus, mutta lento ei lopulta ainakaan omalla kohdalla kauaa kestänyt. Kyllästyin hyvin nopeasti eikä kaikkia kenttiä ole edes jaksanut pelaamaan. Avaruus ei tunnu niin hienolta kuin se alkuhuuman jälkeen tuntui.

Uusin tekele on Star Wars yhteistyönä syntynyt Angry Birds Star Wars. Alku pelistä oli jälleen erittäin nautinnollista. Vanhan trilogian tarina tulee uudestaan esille lintujen muodossa ja monia tuttuja asioita on esillä pelissä. Lasermiekat ja säteet tuovat uutta hohtoa peliin, kun kolmen tähden ketjureaktio alkaa kimmottamalla vihollisen säde takaisin. Alku oli erittäin tyydyttävää pelaamista ja nimenomaan vanhaa Angry Birds pelaamista pienillä mausteilla.


Sitten peli hyppää Spacen tapaan avaruuteen ja kiinnostus lopahtaa täysin. En jaksanut pelata kovinkaan paljon avaruudessa, mutta maan kamaralla tapahtuvat kentät tuli pelattua hyvinkin nopeasti.

Musiikki, äänet ja jopa pieneltä osin Star Wars maailman tunnelma puhumattakaan varsin hienoista kenttien taustoista on jälleen oiva osoitus siitä, mihin vihaiset linnut oikein voivat siipensä kurkottaa. Eipä taida kovin kauaa vaan enää lento kestää ainakaan minun puhelimessani. Viehätys kun tuntuu jo kadonneen, vaikka pieniä uudistuksia tuleekin sarjaan jatkuvasti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti