tiistai 4. joulukuuta 2012

Wii U lykkäys
Nintendon uusi konsoli Wii U julkaistiin hiljattain myös Euroopassa. Olin jo hyvissä ajoin varannut koneen, koska se kiinnosti ja edelleen kiinnostaa. Harmi vain että Nintendo ei ole tuottanut koneita läheskään tarpeeksi. Valkoista Basic konetta ei kukaan järkevä edes ajattele hankkivansa. Minulla oli varauksessa hieman kalliimpi Premium paketti, jossa tulee musta kone ja pientä lisäherkkua. Sain myös vahvistuksen, että tilaus on noudettavissa, mutta enpä hakenut. Peruutin tilauksen, koska olisi täytynyt 7 päivän aikana hakea.

Minulla nimittäin on myös ZombiU paketti varauksessa, jossa pitäisi Premium koneen lisäksi tulla ZombiU peli ja Pro Controller. Hintaa 20 € enemmän, joten kyllähän olen sen valmis sijoittamaan peliin ja lisäohjaimeen. Ikäväkseni sain kuitenkin postia tilausta koskien ja Nintendo ei ole toimittanut Verkkokauppa.com:n – josta kone tilattuna – ainuttakaan kappaletta kyseistä pakettia. Minnehän lie Suomen erä matkannut?

Noh, vaikka Wii U kiinnostaa kovasti, niin ei siihen ole tarvetta heti päästä. Isot hittipelit odottavat kuitenkin edelleen julkaisua. Viimeistään Pikmin 3 on sellainen tekele, joka pakottaa koneen hankkimaan. Sitä odotellessa toivotaan ZombiU paketin tulemista ja mahdollisesti varaillaan uudelleen Premium kone odottamaan seuraavaa noutoilmoitusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti