sunnuntai 25. marraskuuta 2012

The Walking Dead - Episode 5
Ei kauaakaan mennyt neljännen osan pelaamisesta, kuin tarinan päättävä viides episodi näki jo päivänvalon. En voi oikeastaan sanoa paljoakaan viidennestä episodista paljastamatta pieniä yksityiskohtia, jotka ovat kyseisen sarjan kantava voima. Tyydynkin siis vain toteamaan, että The Walking Dead on yksi vuoden ehdottomista kohokohdista. Tarina viedään päätökseen viidennessä osassa varsin nopeasti ja se tuntui olevan lyhin episodi. Itselle vaikeita kiireellisiä valintoja edelleen nähdään ja moraali on kovalla koetuksella.

Vaikka pelin tapahtumiin on voinut sinällään vaikuttaa pelin edetessä, niin jälkeenpäin muutaman henkilön kanssa keskusteltuani näyttää siltä, että varsinaisesti ison juonen kuvioita ei voi juurikaan muuttaa. Tarina etenee sille käsikirjoitetun kuvion mukaisesti jollain tavalla ja tehtävät valinnat vaikuttavat enemmänkin pelaajaan eikä peliin. Siihen mikä on pelaajan mielestä oikea ratkaisu toimia kussakin tilanteessa.

Äärimäisen mielenkiintoinen ja syvällinen seikkailu, joka sai lopussa jopa jonkinlaisen kiiltävän pisaran ilmestymään silmäkulmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti