maanantai 19. marraskuuta 2012

The Walking Dead - Episode 4
Sarjan neljäs osa julkaistiin jo tovi sitten, mutta jäi isompien pelien jalkoihin. Tämänkin kohdalla taisi Sonylla kestaa tovin pidempään, kuin muilla alustoilla, mutta ei haitannut niin paljon kun oli muita pelejä työn nautinnon alla.

Paljon ei ole kerrottavaa. Kuviot pysyvät samana kuin aikaisemmissa osissa. Juoni vain tiivistyy ja ottaa harppauksia eteenpäin. Tällä kertaa ei ole niin paljon vaikeita valintoja. Enemmänkin vain selviytymistä zombeja vilisevässä maailmassa niin oveluuden, kuin tuliaseidenkin avulla.

Episodi on myös täynnä nopeita päätöksiä vaativia vastausvaihtoehtoja. Harmi vain, että yksi pieni miinus minkä pelin jokainen osa ansaitsee, on liian nopea reagointiaika. En ehdi edes lukea kaikkia vastausvaihtoehtoja, kuin päätös pitäisi olla tehtynä. Useasti kävi tämän jakson aikana niin, että en ehtinyt vastata ja peli jatkoi etenemistä ilman pelaajan tekemää valintaa suunnasta.

Lievä bugisuus vaivaa myös edelleen. Tapahtumat eivät etene aina kovin sulavasti. Peli jäätyy hetkittäin usein, mutta onneksi ei täysin. Töksähtelyä latauksien muodossa on myös havaittavissa dialogien välissä.

Kaikesta huolimatta tunnelma pitää edelleen vahvasti otteessaan ja EP:n mielenkiintoiset juonenkäänteet kantavat hyvin loppuun asti. Sen verran pahasti jää tarina kesken, että taas kerran toivoo uuden osan olevan jo pian koneen sisuksissa. Valmiina ollaan viemään tarina loppuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti