perjantai 7. syyskuuta 2012

The Walking Dead - Episode 3
Sony teki sen taas. Xboxilla ja PC:llä jo viimeviikolla nähty The Walking Dead Episode 3 - Long Road Ahead saapui tänään viimein myös Euroopan PS Storeen. Hetihän tuo täyti napata ja pelata läpi. Tällä kertaa tuntui että peliin upposi enemmän aikaa kuin kahteen edelliseen osaan. Mekaniikasta voi lukea lisää edellisistä kirjoituksista (EP1 ja EP2), joten suoraan asiaan.

EP3 ei petä. Se on ehkä jopa paras osa ja nostaa riman huippuunsa, joka ehkä toisen osan myötä pääsi aavistuksen laskemaan. Mukana on hitusen ehkä enemmän toimintaa ja aseilla päästään nopeissa tilanteissa muutaman kerran paukuttamaan. Ryhmä joutuu jättämään motellin ja joukossa alkaa olemaan kireät välit kaikkien kesken. Vaikeita valintoja ja yllättäviä juonenkäänteitä episodi pursuaa jatkuvasti. Hengähdystaukoja, jutustelua ja tutkimista on taas riittävästi, mutta tilanteet vaihtuvat ja todella yllättäviä tilanteita tapahtuu varsin nopeaan tahtiin. Siitähän ei kaikki selviä ja itselläni pakka alkaa olla todella sekaisin. Vaikea tietää mitä kukakin ajattelee ja se on todella loistavaa! Ei ole yhtään perillä siitä mitä pitäisi oikeasti tehdä ja se onkin Walking Deadin hienous. Oikeasti on tuntu siitä, että tämä on vain selviytymistä.

Ei voi muuta kuin odottaa kovasti taas jatkoa. Alussa pelkäsi kovasti saako tekijät sarjan kantamaan kaikki viisi episodia, mutta kolmen ensimmäisen jälkeen näyttää vahvasti siltä, että sen pelon voi tyystin unohtaa. Käsissä on todellakin yksi historian hienoimpia latauspelejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti