sunnuntai 16. syyskuuta 2012

psaijai.net v2.0
Aika rientää vauhdilla. Muutaman kuukauden kuluttua blogini pääsee jo vuoden ikään ja ihan hienostihan tuota tekstiä on näköjään syntynyt. Vakituisia lukijoitakin  ainakin tilastojen mukaan onnistunut muutaman saamaan, joten kiitos siitä (toivottavasti uusi asu ei säikäytä pois)! Mukavaa kun ei ihan pelkästään itselle muistiota kirjoita, vaan muutkin huomaavat. Muistiinpanovälineenäkin toiminut loistavasti blogi ja useampaan kertaan on etsitty kirjoituksia peleistä, joita haluaa muistella tai tulevaa kirjoitusta varten palauttaa mieleen.

Ulkoasu on ollut alusta asti varsin harmaa ja alkavan syksyn ja talven pimeyden vastapainoksi blogi on saanut hieman väriä. Tavoite oli hieman värikkäämpi ulkoasu, koska tumma on mielestäni aika synkkä, mutta vaalea taas käy pahasti silmiin. Vastikään hankittu Xbox360:n Live hahmokin pääsi otsikkoon. Idea vohkittu Jepuankka blogia pitävältä Jenni Ahlapurolta (mainostus toivottavasti hyvittää varkauden! :D). Vaalea pienellä värisävyllä olikin haussa ja ainakin omaa silmää tulos miellyttää. Ehkä tällä jaksaa mennä ainakin jonkun aikaa taas eteenpäin. Seuraavaan päivitykseen idea on jo mielessä tai oikeastaan tuli ensimmäisen postaukseni tekstistä takaisin, eli jos suosikki pelihahmoja saisi otsikkoon tuotua ja sitä kautta värimaailmaan. Aika näyttää mitä keksii. :)

1 kommentti:

  1. Heheh, nyt mä saan hyvän syyn työstää mun omaa väliaikaista mutta yllättävän hyvin paikallensa jumiin jäänyttä banneriani ;D

    VastaaPoista