keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Enuk The Eskimo


Suomalainen iOS pelinkehitys jatkaa vaan marssiaan. Supercellin Clash of Clans on noussut iOS:n tuottoisammaksi  ohjelmaksi (ei tosin minua kiinnosta pelata) ja alkuviikolla on useassakin suomalaisessa mediassa esiintynyt Oululaisen Webstone Oy pelifirman ensimmäinen tuotos. iOS:lle julkaistu Enuk The Eskimo tarjoaa hetkeksi mukavaa tekemistä.

Tavoitteena on murskata erivärisiä jääpaloja vasaroita heittämällä. Koskettamalla haluttua lohkaretta ruudulla, eskimo heittää vasaran. Vierekkäisiä samanvärisiä jääpaloja täytyy olla kaksi tai useampi, jotta ne rikkoutuvat. Jääpalojen sisällä olevista timanteista ja kultaisista jääpaloista kerätään pisteitä. Mitä enemmän paloja hajoaa kerralla, niin sitä isommat pisteet.

Jos tilanne käy liian tukalaksi, niin käytettävissä on 10 soihtua, joilla voi sulattaa jäätä. Pelikentän laidalta tulee lähes jatkuvalla syötöllä yksi torni kerrallaan jääpaloja ja tavoite onkin vain selvitä taso kerrallaan läpi ilman, että eskimo jää jäämassojen alle.

Peli on ihan mukavaa ajanvietettä, mutta tarkkuutta voisi olla hieman enemmän heitoissa. Välillä eskimo vain viskoo vasaroita ohi tai heitto osuukin väärään rykelmään. Lähiviikkojen aikana onkin tiedossa päivitys joka tuo parempaa pelimekaniikkaa ja HD grafiikat.

Neljä kertaa jaksoin yrittää, mutta sitten iski kyllästyminen. Jokaisella kerralla tosin paransin aina tulostani! Pikku kivaa hetkeksi ja vieläpä ilmaiseksi ainakin toistaiseksi, joten kannattaa kokeilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti