torstai 12. heinäkuuta 2012

Amazing Alex - aina ei mene ihan putkeen
Angry Birds kehittäjä Rovio julkisti tänään uuden pelinsä Amazing Alex. Aamulla heti tulikin kyseinen peli iPhonelle ostettua. Sääli että Rovio ei vieläkään ole tehnyt mahdolliseksi pelien pelaamisen sekä iPhonella että iPadilla. Tai periaatteessa on mutta eri versiot joutuu ostamaan. Liekö mahdollista edes jatkaa toisella laitteella pelattua peliä toisella?

Aivan putkeen ei kuitenkaan homma mennyt. En ole päässyt vielä lainkaan pelaamaan rasittavan GameCenter ilmoitusvirheen takia. Ruudulle alkaa ilmestymään heti pelin käynnistämisen jälkeen "This game is not recognized by Game Center" virhettä. Peli ei saa siihen yhteyttä vaan lähettelee kokoajan OK nappia. Koko päivä mennyt, enkä ole kuullut asiasta vielä muualta kuin entisen Pelaajalehden päätoimittajan Thomas Puhan Twitter viestistä. Onkohan kaikilla sitten vastaavaa ongelmaa? No odotellaan ja toivotaan, että peli korjaantuu pian.

Virhe toistuu heti kun OK nappia on painettu, joten pelaaminen on mahdotonta.Lisäys: Rovio myöntää ongelman ja korjaus olemassa. Vielä kun se saataisiin App Storeen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti