maanantai 30. huhtikuuta 2012

Tavoitteena 1:50


Ei ole nyt vähään aikaan tullut uusia blogi päivityksiä, mutta eipä ole ollut kamalasti blogattavaakaan. Perus elämää ollut, mutta mukavaa sellaista. Jopa VR kulki tuossa viikonloppuna etuajassa, kun Mikkelissä kävin pyörähtämässä.

Vappu alkamassa ja huomenna tarkoitus lähteä perus piknikille tyttöystävän kanssa. <3 Vähän tuollainen turha välipäivähän Vappu tänävuonna näyttää olevan. Onpahan mukavaa säätä ainakin ilmeisesti tiedossa. :)

Pyöräilykausikin on saatu mukavasti avattua kun parina aamuna olen pyörällä töihin päässyt. On se vaan upeata pitkän talven jälkeen taas aamuisessa viileässä auringonpaisteessa polkaista vajaa 9 km matka töihin. Huomenna alkaa myös kilometrikisa!

Tavoitteena 1:50


Tulevana lauantaina on tämän hetken mielenkiintoisin tapahtuma kun HCR – Helsinki City Run pyörähtää käyntiin kello 15:00. Itse olen toisessa lähtöryhmässä 15:10 ja 21 km matka olisi tarkoitus juosta taas tuntuvasti alta 2 tunnin. Viimevuonna juoksin oman ennätykseni 1:45, mutta luulenpa että tällä kertaa ei ihan siihen aikaan pääse. Harjoittelu on jäänyt vähän vähemmälle tänä keväänä kuin viime vuonna, osittain salitreenitauon vuoksi.  Kuntosali on ollut remontissa alkuvuoden, josta pitkä useamman kuukauden treenitauko johtunut. Varmasti on osittain ihan omassa laiskuudessa syynsä, sillä juoksut jääneet aika vähiin kevään aikana.

Pelaamista


Toki pelaamaan on myös ehditty. 2007 vuoden lopulla julkaistu Mass Effect sarjan ensimmäinen osa tuli vain Xboxille ja sen vuoksi kyseinen sarja on jäänyt kokonaan väliin. Mass Effect 3:n myötä vasta havahduin, että kyseinen pelihän on olemassa myös Windows alustalle PC:llä ja nykyinen koneeni jaksaa varmasti jopa ME3:sta pyörittää. Aloitinkin siis urakan ja ensimmäinen Mass Effect on ollut työnalla muutaman viikon. Paljon taas mielenkiintoisia pelejä kuitenkin tulossa, joten saa nähdä koska pääsee kakkos osan kimppuun. Parin viikon päässä häämöttävä Diablo 3 ainakin otettava heti työnalle. PC pelaaminen onkin kovasti nostamassa päätään! En ole harrastanut sitä nimittäin vuosiin.

iOS alustoilla on tullut pelailtua menneiden vuosien suomalaista PC legendaa eli Max Paynea. Yllätykseksi huomasin että olen nauttinut pelistä enemmän iPhonella kuin iPadilla. Mukavaa matkapelaamista onkin ollut. Hiljaksiin kuitenkin edennyt pätkä kerrallaan peli.

Näistä molemmista ainakin tulossa juttua vielä kunhan pelit saan päätökseen.

Ei muuta kuin mukavaa ja railakasta vappua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti