keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Tilauksenne on valmis noudettavaksi

Se on aina hienoa kun saa sähköpostin, jossa lukee "Tilauksenne on valmis noudettavaksi". FF13-2:sta on odotettu jo tovi. Pidin ensimmäisestä osasta kaikesta sen saamasta kritiikistä huolimatta ja odotan vielä parempaa toiselta osalta. Onhan se kuuleman mukaan hiotumpi ja vapaampi seikkailu. Luulin että tämä julkaistaan vasta perjantaina, mutta tänään tosiaan tuli jo ilmoitus että Crystal Edition PS3:lle on noudettavissa. Suuntana siis normaalin töiden jälkeisen keskiviikkouinnin sijasta Jätkäsaari!

Alotin muutamia viikkoja sitten pelamaan uusinta Assassin's Creediä, mutta se taitaa nyt jäädä kesken toistaiseksi FF:n tieltä. Pidin kovasti aikaisemmista AC seikkailuista, mutta uusin on tehty selvästi liian nopeasti eikä ole innostanut yhtään samalla tavalla kuin ennen. Täytyy kuitenkin jatkaa sitä sitten joskus. Tästä päivästä alkaen, kuitenkin uppoudun täysillä vain Final Fantasy XIII-2:n maailmaan! :)


2 kommenttia:

  1. Itse ajattelin ehkä kesäksi, tai ainakin keväämmällä hankkia kyseisen pelin. Edellinen vei ihan kiitetävästi aikaa ja oli etovasta saippuaoopperameiningistä huolimatta tavallaan mielenkiintoinenkin, mutta jotenkin en saa tästä sellasia "must have"-fiboja. Uskoisin että tämä on kuitenkin hyvä peli, nyt kun ensimmäisen osan kritiikkiin on selkeästi kiinnitetty huomiota.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensimmäiset pari tuntia tuli pelattua eilen ja todella mukavalta tuntuu. Varsinkin kun systeemit on osittain tuttuja joten kaikkea ei tarvitse opetella. Olen kyllä enemmän innoisani kuin edellisestä osasta ja sitäkin tuli se 100 tuntia pelattua. Saa nähdä kuinka kauan tämän parissa jaksaa. :) Alku lupaa todella hyvää.

      Poista