maanantai 20. helmikuuta 2012

Pelaamisen viikonloppu


Siitä onkin aikaa kun olen viimeksi ehtinyt pelaamaan kokonaisen viikonlopun. Nyt se harvinaisuus pääsi tapahtumaan ja oli kyllä nautinnollista. Heti aamupalan jälkeen PS3 tulille ja FF XIII-2:sta pitkälle iltapäivään. Sen verran rasittaa kuitenkin päätä, että kävelylenkki ja kauppareissu oli tehtävä. Kameran kanssa kävin meren rannalla kattomaan uimarantaa, joka oli kylläkin aikamoinen lumiranta luonnollisesti tähän aikaan vuodesta.


Laajasalon uimaranta 18.2.2012.


Kotiin palattuani ja ruoan jälkeen saattoi taas palata fantasian ihmeelliseen maailmaan. Sunnuntai meni samoissa merkeissä. Kävelyn sijaan vajaa tunti tehtiin ulkona tuiskussa lumitöitä, joten sai laskiaisen sunnuntaivieton ulkoilut hoidettua samalla.

Saa nähdä koska ehtii seuraavankerran moista pelisessiota pitämään. Yleensä pelaaminen tiivistyy vain muutamaan tuntiin iltaisin ennen nukkumaanmenoa ja viikonloppuisinkin tuppaa olemaan muuta menoa.

On kyllä todella mielenkiintoinen peli ollut tuo FFXIII-2 tähän asti kun vajaa 30h takana. Varsinainen storyline ei näyttäisi kovin pitkä olevan, mutta kaikenlaista muuta tekemistä ja tutkimista aikamatkailun kiehtovassa maailmassa riittää. Odotan jo innolla takaisin ohjaimen ääreen pääsemistä! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti