sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Hyvää uutta vuotta 2012!

Vuosi vaihtui ja uusi vuosi 2012 on alkanut. Tahdonkin toivottaa kaikille lukemaan eksyneille oikein mukavaa, antoisaa ja onnellista uutta vuotta.

Viime vuosina olen viettänyt uutta vuotta kavereiden kesken ja ohjelmaan on perinteisesti kuulunut Commando elokuvan katsominen. Tälläkertaa Commando matkasi kohti pohjoista kavereiden mukana, mutta itse päätin jäädä Helsinkiin. Erittäin ihanaa uutta vuotta vietin kotosalla oman rakkaani kanssa ja lapsuutta muistellen tuli tehtyä aattoiltana ranksalaisia, nakkeja ja lihapullia! Ai että oli hyviä! ^_^ Ei ihme että lapsena näitä halusi syödä joka vuosi. :)Ilma oli erittäin suotuisa aatto lauantaina, mutta paukuttelua tuntui olevan hieman vähemmän keskiyön aikaan kuin edellisvuosina. Tosin olin kotosalla, jossa uutta vuotta ennen en ole viettänyt. Voi olla että täälläpäin ei normaalistikaan kauheasti raketit lentele. Keskiyöllä oli kuitenkin mukava käydä hetki parvekkeella katsomassa rakettien väriloistoa.

Sunnuntaina oli edelleen pikkupakkanen valloillaan ja antoisa kävelylenkki lähiympäristöön tuli tehtyä. Löydettiin Tullisaaren ulkoilupuisto ja sieltä varsin tyylikäs kunnostettu Aino Acktén huvila. Varsin mukavan oloinen puisto, jossa kannattaa käydä pyörähtämässä jos mahdollista.

Huomenna on taas paluu arkeen ja töihin. Tynkä viikko tiedossa, sillä perjantainahan on jo loppiainen ja pitkä viikonloppu tiedossa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti