keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Aloittamisen vaikeus


Noniin eiköhän se tästä pikkuhiljaa lähde. Täytyy oikeasti jotain sisältöäkin saada aikaan, jotta pääsee tuota ulkoasua todenteolla tekemään. Pelkät testiviestit eivät lopulta kauheasti anna tietoa siitä miltä sivusto lopullisesti näyttää.

Ulkoasu siis tulee vielä muuttumaan. Olen alussa yrittänyt vain löytää sopivan mallin jota sitten lähteä muokkaamaan. En vain ole mikään graafikko, joten väripaletti ja varsinkin kivan otsikon luominen tuottaa tuskaa. Haluaisin kuitenkin mukaan jonkinlaista peliaihetta etenkin Zelda sarjasta, koska se on se kaikkein rakkain ja tämänhän olisi tarkoitus ainakin suurimmalta osaltaan olla pelaamiseen keskittyvä blogi.

Tullut taas huomattua miten se aloittaminen on se kaikkein haastavin osuus. Pitkään mietin millä alustalla blogin toteuttaisi. Worldpress ja Bloggeri olivat ne vahvimmat vaihtoehdot, mutta lopulta käännyin Bloggerin puoleen. Siihen on hellpo liittää haluamia asioita... tosin ulkoasun suunnittelu olisi muutaman todella hyvän valmiin mallin pohjalta Worldpressissä ollut helpompaa. Bloggeriin puolestaan sai oman domainin helposti liitettyä ja ehkä joskus mahdollisesti peleistä kiinnostuneet henkilöt voivat jotain jopa kommentoidakin kirjoittamiini pätkiin eri peleistä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti